Van Herck & Co Bedrijfsrevisoren en Accountants

Ondernemen is elke dag opstaan met de vraag hoe je het beter kan doen. Ons kantoor is actief sinds 1983. Onze accountants en bedrijfsrevisoren hebben de kennis en ervaring om jouw onderneming hierin te ondersteunen. Door te focussen op een waterdichte bron van informatie, jouw cijfers, kan je bedrijf groeien.

Onze activiteiten

Ons kantoor voert opdrachten uit van audit en accountancy. Daarnaast kunnen wij u, door de grondige kennis die we hebben van uw bedrijf, adviseren bij belangrijke stappen die u wil nemen. Onze expertise op vlak van deze gebieden leidt tot de optimalisatie en groei van uw bedrijf.

Nieuws

Nieuw Wetboek van vennootschappen en verenigingen in werking vanaf 1 januari 2020

Vanaf 1 januari 2020 is het nieuwe Wetboek van vennootschappen en verenigingen ook toepasselijk voor bestaande vennootschappen en verenigingen.

Belangrijke wijzigingen zijn o.a. de afschaffing van het minimumkapitaal bij de BV (vroeger BVBA), de invoering van de nettoactieftest en de liquiditeitstest bij de uitkering van dividenden bij de BV en de kwantitatieve beperking van de bestuurdersaansprakelijkheid.

Onze medewerkers staan klaar om u over deze wijzigingen te informeren en te helpen bij de implementatie ervan.

Werken bij Van Herck & Co

Ons kantoor telt 14 professionele en administratieve medewerkers, eén voor één gemotiveerd en klaar voor een uitdaging. Er heerst dan ook een collegiale en aangename sfeer. Samen werken we aan de vooruitgang van onze klanten en ons eigen kantoor. Dit doen we door in te zetten op de digitalisering en een snelle service, maar ook in te zetten op permanente bijscholing van partners en medewerkers.

De cijfers zien er al goed uit, maar zoals iedere goede ondernemer, willen wij ze zien stijgen. Daarom zijn we op zoek naar enkele interessante profielen.

Ontdek onze vacatures

Een betrouwbare partner voor KMO’s in verschillende sectoren

Contacteer ons voor een audit of voor accountancy. We helpen je met plezier verder bij het controleren van de boekhouding en de jaarrekening of het verwerken van financiële en boekhoudkundige gegevens.

Contacteer ons