Lid van MGI Worldwide

MGI Worldwide is een top 20 internationaal netwerk van onafhankelijke audit-, taks- en accountancykantoren. Het netwerk brengt de expertise van 5 000 professionals op 260 locaties ter wereld samen.

Als lid van dit netwerk, kunnen wij zo op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Daarnaast bieden we ook internationale ondersteuning voor klanten die actief zijn in het buitenland. Met een telefoontje aan één van de partners binnen het netwerk, kan jij meteen verder geholpen worden. Wat er ook nodig is om van jouw internationale business een succes te maken.

Waarom het belangrijk is voor onze klanten om deel te zijn van MGI Worldwide

Persoonlijk

Partners van bedrijven die lid zijn van MGI Worldwide staan hun klanten persoonlijk bij. In het netwerk vormen we nauwe vriendschappen met elkaar gebaseerd op loyaliteit, respect en gedeelde ervaring.

Ondernemend

De leden van MGI Worldwide zijn kleine of middelgrote ondernemingen. We delen dezelfde dagdagelijkse uitdagingen als onze klanten en weten echt wat het betekent om te ondernemen.

Globaal

MGI Worldwide is aanwezig in elk continent en in elke belangrijke economische stad. Vandaag hebben we leden in 81 landen, maar morgen kunnen dat er al meer zijn. Welke vraag je ook hebt, er is altijd iemand in ons netwerk die erop kan antwoorden.